Soep met balletjes - minestra con noccioline di carne

U vindt dit recept op pagina 271 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht
Soort:
vlees / soep/bouillon
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Piëmontese fondue - fonduta piemontese

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gehaktballen

Een recept uit  - Koken voor twee

Soep van kippenlevertjes

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Fondue uit het Aosta-dal - fonduta valdostana

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia