Snijbietsoep met linzen - minestra di coste e lenticchie

U vindt dit recept op pagina 273 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Plac - Prutje met puntpaprika en bleekselderij

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Chao qincai - Geroerbakte selderie

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Katenspek met verse kapucijners

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Petjel selderij (Selderij met saus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan