Rijst met aardappels - riso e patate

U vindt dit recept op pagina 281 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vlees / soep/bouillon / rijst
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pommes Maxim

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Millefeuille van aardappel

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Pommes Marcaire

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Aardappelwafels met crème met gebrande boter en gezouten karamel

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken