Havermoutsoep - zuppa di fiocchi d'avena

U vindt dit recept op pagina 296 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Thüringer knoedels

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Aardappelcrèmesoep - crema di patate

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Tomatensoep

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Gevulde aardappelknoedels

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken