Hardgekookt ei met garnalen - uova sode con i gamberetti

U vindt dit recept op pagina 445 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
picknick / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
eieren, kaas en zuivel / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ansjovisboter

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ansjovisboter - burro all' acciuga

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Ansjovisboter

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Mayonaise met haringpuree - ansjovispuree - kaviaarpuree - garnalenpuree - kreeftepuree

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek