Bernagiefrittata - frittata alla borragine

U vindt dit recept op pagina 457 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
brunch / lunch / voorgerecht
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Geitenkaascheesecake met een topping van haringkaviaar

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Caponata di erbe spontanee (wilde groenten caponata)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Met brood gebakken sardines, saus van geitenkaas, tomaat, komkommerkruid

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Genuese pansotti

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta