Selderijfrittata met worst - frittata al sedano e salsiccia

U vindt dit recept op pagina 457 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
brunch / lunch / voorgerecht
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata / worst
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kwarteleieren

Een recept uit  - Deutsche Küche

Pappardelle

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Omelet Base

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Eierpasta

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud