Artisjokken met kippenlevermousse - carciofi alla mousse di fegatini

U vindt dit recept op pagina 491 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / groente / orgaanvlees
Bereidingstijd:
85 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tagliatelle met artisjokken en zwezerik

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Grillen: artisjokken

Serveersuggestie Grillen: artisjokken

Artisjok Met Alleen Maar Citroen En Boter

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Artisjokkentortino - tortino ai carciofi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel