Hartige artisjokkentaart met aardappel - torta rustica di carciofi e patate

U vindt dit recept op pagina 496 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
85 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hartige artisjokkentaart met aardappel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Lam met aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel

delicious. magazine - 2014-09

Aardappelsalade met verse artisjok en dragon

Een recept uit delicious. magazine - 2015-07

Aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel met lam

delicious. magazine - 2014-09