Porcini trifolati - funghi trifolati

U vindt dit recept op pagina 572 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Bereidingstijd:
55 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Porcini oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Steinpilzbutter - Boter met eekhoorntjesbrood

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Mushroom Puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Eekhoorntjesbrood-, olijven- en manchegoboter

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva