Andijvie gevuld met olijven en kappertjes - indivia ripiena di olive e capperi

U vindt dit recept op pagina 576 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Andijviesalade met kippenleverdressing

Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Karbonade met in ansjovisboter gesmoorde andijvie

delicious. magazine - 2007-05

Andijviesoep

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Andijvie, gesmoorde, en brandade van gerookte makreel

Een recept uit delicious. magazine - 2016-10