Andijvie, gesmoorde, en brandade van gerookte makreel

U vindt dit recept op pagina 31 in delicious. magazine - 2016-10 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Brandade van gerookte makreel en gesmoorde andijvie

Een recept uit

Andijviesoep

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Karbonade met in ansjovisboter gesmoorde andijvie

Andijviesalade met kippenleverdressing

Een recept uit

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!