Witlof met Praagse ham - indivia belga al prosciutto di praga

U vindt dit recept op pagina 577 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Crespelle met Bolognesesaus

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Mornaysaus

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Flensjes met ham en kaas - crêpes al prosciutto e fontina

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Béchamelsaus met kaas

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek