Harder met peterselie - cefalo al prezzemolo

U vindt dit recept op pagina 712 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Muraanse harder op lavasteen met bottarga

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Geroosterde harder

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Insalata de ravanelli e bottarga de muggine - Salade van harderbottarga en radijs

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Gevulde harder in olijvensaus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel