Tarbot met linzen uit de oven - rombo al forno con sugo di lenticchie

U vindt dit recept op pagina 749 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten / vis
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bacon-tijmboter met zwarte peper

Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Agar Carbonara

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Gebakken zeeduivel met coquilles in bacon en rode wijnjus

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Har van de grill - cuore alla griglia

Een recept uit  - De Zilveren Lepel