Tarbot in sinaasappelsaus - rombo all'arancia

U vindt dit recept op pagina 750 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Filets de barbue poêlés au vert d'oignons - Gebakken grietfilet met een saus van lente-uitjes

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Bouillon met griet, gember en wakame

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Grietfilet en mousselinesaus met gewürztraminer

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Tarbot in schuimwijn - rombo allo spumante

Een recept uit  - De Zilveren Lepel