Aal uit de oven - anguille arrosto

U vindt dit recept op pagina 786 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebakken paling met laurierblad

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Aal met savooiekool - anguille con le verze

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Aalkebabs - spiedini d'anguilla

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gebakken paling met laurier

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie