Aal met savooiekool - anguille con le verze

U vindt dit recept op pagina 786 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / groente / vis
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gefrituurde sawa-aaltjes

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Frito misto di Burano - Gemengde gebakken vis uit Burano

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Aalkebabs - spiedini d'anguilla

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Palingkerrie - pad ped pla lai

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis