Gemarineerde zeelt met kruiden - tinca in carpione alle erbe

U vindt dit recept op pagina 797 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gefrituurde sperziebonen

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Kikkerbilletjes met knoflooksaus

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Gestoofde heek met mosselen in groene saus - merlu braisé aux coquillages, sauce verte

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Gemarineerde snijbiet

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten