Oesters met kerrie - ostriche calde al curry

U vindt dit recept op pagina 836 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kip, gevulde

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Gevulde perziken - pesche ripiene

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Hollandaise - salsa olandese

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Normandische zandkoekjes - sablés normands

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen