Oesters in hartige sabayon - ostriche con la zabaione salato

U vindt dit recept op pagina 836 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
55 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Courgettesaus

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Karbonades met courgette

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Ricottaravioli met courgettes en tijm

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Gratin van courgettes en tomatensaus

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten