Octopus van de zeeman - polpi del marinaio

U vindt dit recept op pagina 840 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
140 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Octopus-auberginesalade met knoflook-peterseliedressing

delicious. magazine - 2011-06

Octopus in knoflook-amandelsaus

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Malse octopus

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Octopus in saus - polpi affogati

Een recept uit  - De Zilveren Lepel