Vissoep uit de Marche - brodetto marchigiano

U vindt dit recept op pagina 845 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Bereidingstijd:
110 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Noorse kreeft met krokant van varken, venkel, gousdsbloem en jeneverbessaus

Een recept uit  - Story on a Plate

Kreeft koken en verdelen

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Kreeft of langoest, gekookt

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Kreeft

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal