Vissoep op de manier van Livorno - cacciucco
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 845 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 130 minuten
Ingrediënten
- brood
- vis
- gladde haai
- knoflook
- mosselen
- mul
- olijfolie
- peper
- rode wijn
- schorpioenvis
- tomaat
- ui
- verse bladpeterselie
- verse chilipeper
- visbouillon
- witte wijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.