Vissoep op de manier van Livorno - cacciucco

U vindt dit recept op pagina 845 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Bereidingstijd:
130 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Focaccia di recco ligurisch crackerbrood met stracchino

Een recept uit

Naanbrood met lamstikka

Een recept uit

Ligurisch crackerbrood met stracchino (focaccia di recco)

Een recept uit

Sla met een kruidig dessert

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2