Gemengde vissoep met sinaasappel - zuppa di pesce misto all'arancia
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 849 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 130 minuten
Ingrediënten
- croutons
- droge witte wijn
- harder
- heek
- kabeljauwfilet
- langoustine
- olijfolie
- peper
- pijlinktvis
- prei
- reuzengarnaal
- schorpioenvis
- sinaasappelsap
- tomaat
- tong
- ui
- venusschelpen
- verse basilicum
- wortel
- zeekat
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.