Gemengde schelpdierensoep - zuppa di pesce misto di conchiglie

U vindt dit recept op pagina 849 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Recept van ar-Razi, kalfsstoof voor zieken

Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Welke supermarkt heeft de lekkerste: quinoa salade

Een recept uit Isabel

Knolselderij, krokant gebakken, met bladselderijpesto

delicious. magazine - 2010-13

Bouillon met gerookte zalm en asperges

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen