Lamsbout à la périgourdine - cosciotto alla periogordina

U vindt dit recept op pagina 864 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Bereidingstijd:
350 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bleekselderij, gekookt

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Terrine van roquefort

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Bleekselderij met roquefort - apio con roquefort

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Selderij

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide