Gebraden rundvlees met room - arrosto alla panna

U vindt dit recept op pagina 908 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
vlees / rundvlees
Bereidingstijd:
160 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Filodeegtaart met mungbonen met rijst en gedroogde abrikozen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Galette de salsifis

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Filodeegtaart met rijst met kaas

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisbereiding witlof stoven rauw

Een recept uit  - De Zilveren Lepel