Gestoofd rundvlees in witte wijn - stracotto al vino bianco

U vindt dit recept op pagina 930 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Bereidingstijd:
145 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardappelpuree, Ierse

delicious. magazine - 2014-01

Koolraap-aardappelpuree

delicious. magazine - 2007-02

Kruidenaardappelpuree

delicious. magazine - 2011-11

Aardappelpuree, klassieke

Een recept uit delicious. magazine - 2016-01