Gevulde kalfsborst uit Genua - cima alla genovese
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 946 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- buffet / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / kalfsvlees / orgaanvlees / feestdagen
- Bereidingstijd:
- 194 minuten
Ingrediënten
- brood
- ei
- hersenen
- kalfsgehakt
- laurier
- nootmuskaat
- parmezaanse kaas
- peper
- rugspek
- snijbiet
- ui
- uitgebeende kalfsborst
- majoraan
- wortel
- zout
- zwezerik
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.