Linten kalfsvlees - 'fettucine' di carne

U vindt dit recept op pagina 952 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfspakketjes met truffel - involtini ai tartufi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Kalfsschnitzel in roomsaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Suprêmesaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Kalfsvlees in azijn - fettine all'aceto

Een recept uit  - De Zilveren Lepel