Kalfsnoisettes met boter, salie en rozemarijn - nodini al burro, salvia e rosmarino

U vindt dit recept op pagina 955 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees
Bereidingstijd:
65 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Noisette de veau, Périgourdine - Afzonderlijk gevulde lende-oesters met foie gras en truffels

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Kalfsnoisettes à la financière - nodini alla finanziera

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Tartaar met truffel - carne cruda all´albese

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Blanquette de veau (zwezerik en kalfsvlees met roomsaus en wortelgarnituur)

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide