Hersenen met tomatensaus - bocconcini di cervella

U vindt dit recept op pagina 985 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Appeltaart met cheddar - apple pie with cheddar cheese

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Kookboekenweek 2018. Meneer Leest Een Boek: Simpel – Yotam Ottolenghi

Een recept uit Meneer Wateetons

Lemon Curd maken

Een recept uit Betina Oostveen

Citroen-kokostaart

Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet