Hersenen in ansjovissaus - cervella in salsa di acciughe
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 986 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / orgaanvlees / vis
- Bereidingstijd:
- 59 minuten
Ingrediënten
- ansjovis op zout
- bleekselderij
- boter
- hersenen
- kappertjes
- peper
- ui
- verse bladpeterselie
- water
- wittewijnazijn
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.