Coratella in marsala - coratella d'agnello al marsala

U vindt dit recept op pagina 991 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lamsvlees met courgette, rode grapefruit en feta

Lamsstoof met witte kool (hartverwarmend)

Een recept uit Jacqueline Sluijter

Lamsstoofpotje met madeira men rozemarijndumplings

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Soep met rivierkreeftjes en lamsvlees - sopa burgalesa

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España