Houtsnip met groene appels - beccaccia con mele verdi

U vindt dit recept op pagina 1095 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte / gevogelte
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bread-and-butterpudding van krentenbolletjes

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Het Maashotel – Broekhuizen

Een recept uit Daisy

Moeilijke mannen: 3 x stoere tosti’s uit de pan

Een recept uit Francesca van Berk

Croissantbrood- en boterpudding

delicious. magazine - 2007-03