Gestoofd konijn met tomaten en basilicum - spezzatino al pomodoro e basilico

U vindt dit recept op pagina 1133 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Coniglio al balsamico tradizionale die Modena (Konijn met balsamicoazijn)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Gebraden konijn - coniglio al forno

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Coniglio al forno - Konijn uit de oven

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Ligurisch gestoofd konijn met rozemarijn, olijven en tomaten

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken