Mascarponecrème met ansjovis - crema di mascarpone e pasta d'acciughe

U vindt dit recept op pagina 1144 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
brood en broodgerecht / quiche / vis / kaas
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rode mul "Monte Carlo"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Eieren met ansjovisboter - uova fritte al burro d'acciuga

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Canapés met artisjok

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Saus bij hersenpaté

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen