Saus bij hersenpaté

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 269 in Rond de tafel der Romeinen .

Keuken:
Romeins
Soort:
saus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lamsgehaktballen met twee-kleuren-paprikasaus

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Mascarponecrème met ansjovis - crema di mascarpone e pasta d'acciughe

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Épinards à la Basquaise - Gegratineerde spinazie met aardappel en ansjovis

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Orecchiette met broccoli, ansjovis en broodkruim

delicious. magazine - 2009-05