Margherita-beslag - pasta margherita

U vindt dit recept op pagina 1170 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Egg Yolk batter

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Confit van eendenbout met pommes sarladaise een gefrituurd eitje en krulsla

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Vegan kaaskoekje

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Zeewierbeslag

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken