Chocoladeglazuur - glassa al cioccolato

U vindt dit recept op pagina 1177 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
glazuur / vegetarisch
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kaneelsuiker

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Wafeltjes

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Ijslolly´s van bloedsinaasappels - helado de naranja sanguina

Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Warme chocoladesaus

Een recept uit  - Magimix IJsmachine