Ijslolly´s van bloedsinaasappels - helado de naranja sanguina

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 152 in De verse Spaanse keuken .

Keuken:
Spaans
Gang:
nagerecht
Soort:
zoete hapjes / ijs/sorbet/granita/panna cotta

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Crème au beurre

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Witte-chocoladesinaasappeltruffels

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Whisky Sour

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Sinaasappelglazuur

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër