Perzikentaart - torta di pesche

U vindt dit recept op pagina 1264 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / nagerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / vegetarisch
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Citroen-amandelvulling in een chocolade-amarettibodem

Een recept uit  - Chocoladedesserts

Pompoenravioli

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Met amaretti & vin santo gestoofde pruimen met mascarponeroom

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Torte van witte chocolademousse

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken