Omelet met abrikozenjam en room - omelette alla marmellata di albicocche e panna

U vindt dit recept op pagina 1291 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tosti met camembert en abrikozenjam

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Gebakken bananen

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Zoete appeltaart zonder suiker

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Video: Appeltaartcroissantjes

Een recept uit Sabine Koning