Langoustines met 'tuinbonentofu', citroen, radicchio uit Treviso en appel

U vindt dit recept op pagina 1346 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / tussengerecht
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gesauteerde appel

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Varkensrollade met cider en appelen

Een recept uit

Zacht gegaarde kabeljauw met een pakketje noordzeekrab, sojascheuten en komkommerzaad met piccalilly en bloemkool

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Langoustines, gebrande, met jeneverbesolie, bleekselderij, groene appel, lavas & chips van gerookte mosselen

Een recept uit delicious. magazine - 2015-13