Langoustines met 'tuinbonentofu', citroen, radicchio uit Treviso en appel

U vindt dit recept op pagina 1346 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / tussengerecht
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Varkensrollade met cider en appelen

Een recept uit

Langoustines, gebrande, met jeneverbesolie, bleekselderij, groene appel, lavas & chips van gerookte mosselen

Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Gesauteerde appel

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Zacht gegaarde kabeljauw met een pakketje noordzeekrab, sojascheuten en komkommerzaad met piccalilly en bloemkool

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio