Langoustines, gebrande, met jeneverbesolie, bleekselderij, groene appel, lavas & chips van gerookte mosselen

U vindt dit recept op pagina 119 in delicious. magazine - 2015-13 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
fruit

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

microwaved Celery Stalk

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Selderijjus

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Bleekselderijstamppot met Luikse kalfsbouletjes

Een recept uit delicious. magazine - 2016-01

Kalfsbouletjes, Luikse, met bleekselderijstamppot

Een recept uit delicious. magazine - 2016-01

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!