Het aromatische deel van caesarsalade
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 1355 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- salade / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / vis
Ingrediënten
- ansjovisessence
- bietenblaadjes
- chinese kool
- citroensap
- croutons
- ei
- eierdooier
- extra vergine olijfolie
- mosterdblad
- muskaatazijn
- oude balsamicoazijn
- parmezaanse kaas
- preispruit
- rozemarijnbloemen
- sichuangroenten
- stil mineraalwater
- verse kervel
- volkorenbrood
- waterkers
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.