Gele pompoensoep met porcini, borlottibonen en geroosterd brood met rozemarijn

U vindt dit recept op pagina 1367 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / groente / ovenschotel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Brood

delicious. magazine - 2010-13

Geroosterd paneermeel

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Koningssaus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

KIDS: Kerststerren broodkrans

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen