Tonnarelli met mul, linzen uit castelluccio en aardappels
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 1368 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- pasta/noodles / vis
Ingrediënten
- aardappel
- droge witte wijn
- extra vergine olijfolie
- groentebouillon
- knoflook
- castelluccio-linzen
- puy-linzen
- mul
- red snapper
- rode chilipeper
- tomaat
- tonnarelli
- verse bladpeterselie
- visbouillon
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.