Bevroren mousse met bosvruchten - semifreddo
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 1408 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- saus / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / ijs
Ingrediënten
- aardbei
- bittere chocolade
- bosaardbeien
- bosbes
- boter
- eierdooier
- eiwit
- framboos
- fruit
- melk
- pistachenootjes
- slagroom
- suiker
- zwarte bes
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.