Bevroren mousse met bosvruchten - semifreddo

U vindt dit recept op pagina 1408 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
saus / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gevriesdroogde groene aardbeien met ymer en venkelpollen

Een recept uit  - Story on a Plate

Aardbeiensaus

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Aardbeienijs - gelato di fragole

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Strawberry Gazpacho with Piquillo Pepper and Strawberry Salad, Seared Strawberry, Sour Rhubarb Sorbet

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]